TAÜ-SEM & Allianz Teknik İş birliği Kapsamında Uygulamalı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi Gerçekleştirildi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen ve iki gün süren ‘Uygulama Ağırlıklı Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi’ 20.09.2023 tarihinde tamamlandı.

C ile Programlamaya Giriş Eğitimi Başlıyor

Online verilecek C ile Programlamaya Giriş Eğitim Programı 2 Ekimde başlıyor.

Hızlandırılmış Almanca YDS/YÖKDİL Hazırlık Kursu

Online Almanca Hızlandırılmış YDS/YÖKDİL Hazırlık Kurs Programı için 25 Ağustos 2023 tarihi itibari ile başvurular kabul edilmeye başlandı.

Allianz Teknik İş Birliği ile Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi

TAÜ-SEM ve Allianz Teknik iş birliği ile düzenlenen sertifikalı 'Uygulama Ağırlıklı Kurumsal Karbon Ayak İzi Hesaplama Eğitimi' için kayıtlar kabul edilmeye başlıyor.

TAÜ 2023 Lise Yaz Okulu Başlıyor

Doğa ile bütünleşmiş yemyeşil TAÜ Kampüsünde Liseli Öğrencilere 'ÜNİVERSİTELİ OLMA' deneyimi yaşatacak 2023 TAÜ Lise Yaz Okulu Programı başlıyor.

Online İngilizce Kursları: Orta-Orta Üstü (B1, B2) Seviye

Temmuz-2023 Dönemi Orta-Orta Üstü (B1, B2) Seviye Genel İngilizce Kursları İçin Başvurular Başlıyor.

TAÜ-SEM Bahar Dönemi Katılım Belgesi Töreni

Genel Almanca Dil Eğitimi’nin Bahar Dönemi Katılım Belgesi Takdim Töreni 7 Haziran Çarşamba günü TAÜ Kampüsünde gerçekleştirildi.

TAÜ-SEM'den Hayat'a Finans Eğitimi

TAÜ-SEM’in Sanayi Çalışmaları kapsamında Hayat'ın denetim ekibine Temel Muhasebe ve Finans eğitimi verildi.

Online Genel İngilizce Kursları

Haziran-2023 Dönemi Genel İngilizce Kursları (Başlangıç Seviyesi) İçin Başvurular Başlıyor.

Online İngilizce YÖKDİL Hazırlık Kursu

Haziran-2023 Dönemi Online İngilizce YÖKDİL (B1/B2 Seviye) Hazırlık Kurs Programı 17 Haziran 2023 tarihinde başlıyor.

Ücretsiz Addworx Muhasebe Eğitiminin 2. Dönem Başvuruları Başlıyor

Alman danışmanlık şirketi Addworx ile TAÜ-SEM iş birliği kapsamında TAÜ öğrencilerine ücretsiz verilen Finans Muhasebesi ve Yıl Sonu Kapama İşlemleri eğitimlerinin ikinci dönem başvuruları 15 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

TAÜ-SEM/MEB Seminer Dizisi Kapsamında Beykoz Fen Lisesini Ağırladık

11 Mayıs 2023 Perşembe günü TAÜ / Beykoz Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü iş birliği kapsamında Beykoz Fen Lisesi öğrencilerine TAÜ’de bir etkinlik düzenlendi.

TAÜ-SEM / Addworx İş Birliği İlk Meyvesini Verdi

İş birliği kapsamında DUT Wirtschaftsfachhochschule Berlin tarafından TAÜ öğrencilerine ücretsiz verilen ‘Finans Muhasebesi ve Yıl Sonu Kapama İşlemleri Eğitimi’ni tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını törenle aldı.

Önemli Duyuru

Ara Verilen Almanca Dil Eğitimi Dersleri 13 Şubat 2023 Tarihinden İtibaren Tekrar Başlayacaktır.

Önemli Duyuru

Almanca Genel Dil Eğitimi Kurslarında derslere 07 Şubat tarihinden 13 Şubat tarihine kadar ara verilmiştir.

Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi

TAÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinin Vereceği Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi İçin Başvurular Kabul Edilmeye Başlandı.

TAÜ-SEM / ADDWORX İş Birliğinde İmza ve Lansman Günü

20 Aralık 2022 tarihinde TAÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen toplantıda TAÜ-SEM ile Alman Addworx firması arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı ve öğrencilere firma tarafından verilecek eğitimin lansmanı yapıldı.

Almanca YDS/YÖKDİL Hazırlık Kurs Programı

Online Sürdürülecek Almanca YDS/YÖKDİL Hazırlık Kursu İçin Başvurular Başladı.

İngilizce Akademik Yazım Teknikleri Kursu

2023 Dönemi İngilizce Akademik Yazım Teknikleri Kursuna Başvurular Başladı.

Online Genel İngilizce Kursları

Ocak 2023 Dönemi Genel İngilizce Kursları İçin Başvurular Başladı